Alle prijzen welke u kunt zien (op het plaatje drukken) zijn incl. 21% BTW, bezorging, plaatsing/ophanging en afstelling.


Lengte is wat de klant uit Utrecht wilde. Aangezien Furniture-D tot max 400cm gaat dient de kast wel naar binnen te kunnen. Uiteindelijk is het 360cm geworden. Enkel deuren en een kabelgoot op de kast. Er komt namelijk ook nog een 55 inch LED tv boven.


Een klant uit Rotterdam wilde graag een salontafel wat aanslooot met de stijl van zijn interieur. Hij moest lades hebben en open zijn om daar snel wat de krant of overige magazines neer te leggen. Ook moest gezien de opstelling van de bank en de tv aan bepaalde maten voldoen. De 7cm dikke randen geven de salontafel body. Na een paar aanpasisngen die over en weer zijn gemaild is de salontafel in produktie gegaan.


Een tandarts in Amsterdam wilde in haar praktijk een mooie kast aan de muur. Voldoende diep en niet te dik omdat anders je er niet goed onder kan werken en het liefst ook wat opbergladen voor kleine zaken als pennen, papieren, brochures etc. Gezien de behoorlijke diepte en beperkte hoogte zijn onder aan de kast flappen gemonteerd die voorkomen dat de kast gaat overhellen na na verloop van tijd. Gelukkig kon ook de juiste kleur worden uitgezocht. deze moest matchen met de tekening aan de wand.Hieronder ziet U de eerste schetsen, vervolgens zijn er 3D plaatjes en specificaties van de kast gemaakt. Het laatste plaatje laat de kast zien in de praktijk.


Het dressoir FD 2.6 is precies wat een klant uit de Amsterdamse Pijp wilde, alleen de afmetingen dienden iets te worden aangepast. Het dressoir dus geen 160cm maar 172cm. Tevens een rode kleur in zijdeglans.


De Tv in de kast, dat was wat een klant uit Bilthoven wilde. Er werd heel weinig tv gekeken vandaar. Ook werd er de nodige opbergruimte verlangd. Al met al moest het gezien de standaardgrootte van de woonkamer niet te volumieus worden. Er is dus gekozen voor een hangende kast gemaakt in verstek. De tv hangende aan ene uittrekbare beugel wordt op termijn nog vervangen maar er is genoeg ruimte voor een 42 inch tv.


Na diverse meubelwinkels te hebben bezocht kwam deze klant uit Bovenkarspel via via bij Furniture-D terecht. Hij wilde een staande kast met inschuifbare klep en een solide rek beplakt met houtfineer. Dat was in de winkel vrij lastig te realiseren. Na wat schetsen en over en weer gemail is het toch gelukt.


De soundbar opbergen in de kast, inclusief alle kabels en randappartuur dat was hetgeen een klant uit Waasmunster, Belgie wilde. Ook diende de kast aansluiting te hebben met het al bestaande designinterieur. Na veel diverse offertes (overigens gratis), gemail en telefoontjes etc is het resultaat daar. Ik vind de kast zo mooi en praktisch dat ik hem voor mezelf ook op maat heb laten maken.